Manicure & Gelnagels

Onze handen en nagels zijn ons visitekaartje. We gebruiken ze om onszelf uit te drukken. Om meer nadruk te leggen op onze woorden. Of gewoon om er goed uit te zien. Wij zorgen voor een goede handverzorging of een expressieve look met een manicure of gelnagels. Er wordt enkel gewerkt met de kwalitatieve hoogstaande producten van ProNails.

AdobeStock_70057469web

Vijlen nagels en verzorgen nagelriemen  – 18 €

Beauty manicure met peeling, masker en massage van de handen – 30€

Nagels vijlen met met lakken – 7 €

Parrafine-bad – 10€

Na het paraffine-bad voelen je handen zijdezacht aan. Warme paraffine verzacht en hydraten de opperhuid en de nagelriemen en maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden.

Ook zorgt paraffine voor een lichte dieptereiniging zodat je handen er verzorgd en jonger gaan uitzien. Het is een ideale verwennerij in de koude winterdagen.

Gelisch manicure (nagellak die 2 a 3 weken blijft) – 30€

Gelnagels (full color – french – fantasie) op natuurlijke nagels – 40€

Gelnagels met tips – 60€ – herstelling nagel 3€

Verwijderen van nagels met verzorging  – 20 €

NIEUW!! IBX nagelbehandeling

IBX zorgt voor herstelling en versteviging van beschadigde nagels. Nagels die snel afbreken, of lelijk worden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels die afscheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.