Lichaamsverzorging

Bij een lichaamsverzorging kan gekozen worden voor een busteverzorging, gecombineerd met een massage van buste, decolleté, nek en schouders. Ook hier wordt vertrouwd op de producten van Keenwell.

AdobeStock_17757093web

Busteverzorging  – 60 min – 40€

Verstevigen, liften, hydrateren, volume geven (indien nodig) van buste en decolleté.

Massage van buste, decolleté, nek en schouders om de doorbloeding te verbeteren.

Relax-massage  – 60 min – 50€

Je hele lichaam wordt van kop tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest

Een relax-massage geeft je:

– een lekker ontspannen gevoel

– een opgeladen gevoel vol energie

– een manier om even tot rust te komen

– vermindering van vermoeidheid, pijnklachten of stress

– volledige ontspanning op lichamelijk en geestelijk vlak

Hot-stone massage met essentiële olïen  – 60 min – 65€

Bij een hot-stone massage worden opgewarmde basaltstenen gebruikt. Door de combinatie van massage en warmte worden je spieren dieper gemasseerd.

De hot-stone masssage is geschikt voor:

– stress, spanningen

– spierproblemen

– blokkades

– reuma en artrose

– slechte doorbloeding

Kruidenstempelmassage  – 90 min – 60€

Dit is een Oosterse massage met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die bij ons gebruikt worden zijn gevuld met Europeese kruiden, meer afgestemd op onze westerse huid.

Antistress massage rug  –  25€

Spanningen en stress uiten zich vaak in klachten aan schouders, rug en hals. Bij deze massage wordt vooral gewerkt op de ontspanning van de trapezius. Een betere circulatie van bloed en lymfevocht zijn het resultaat. Hierdoor worden gifophopingen afgevoerd. Blokkades en pijn ebben weg onder de warme handen van de masseur.

Rugbehandeling met warmtedeken  – 60 min –  45 €

Ontspannende rugbehandeling, bestaat uit reinigen van de rug, peeling, masker (kleipakking, alpenpakking, paraffinnebehandeling of parafangobehandeling) en een ontspannende massage.

Nek en schoudermassage – 30 min –  25 €

Stress kiest vaak de nek en schouders om zich te nestelen. Een nek- & schoudermassage is dan ook uiterst ontspannend. Ook perfect te combineren met hoofdmassage.

Voet en beenmassage – 30 min –  25 €

Een massage ter verbetering van de vaten en weefsels in de benen en voeten. De benen zullen minder zwaar en vermoeid aanvoelen. Ideaal voor het sporten om de doorbloeding te stimuleren en na het sporten om de afvalstoffen sneller af te voeren. U verlaat de massagetafel met verlichte benen. Spataders zijn een contra-indicatie voor deze massage!

Body peeling volledig lichaam – 49 €

Body peeling rug of benen & armen – 25 €